няма проблеми. ако тоя маркуч виси надолу под колата, сигурно са го ползвали за обезвъздушаване и са го забравили.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Имобилайзера се намира под волана в дясно (срещу платката с бушоните) доста навътре жълта малка кутийка със зелен етикет и се развива мн. гадноsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеИмобилайзера се намира под волана в дясно (срещу платката с бушоните) доста навътре жълта малка кутийка със зелен етикет и се развива мн. гадно
Comment
-
Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщениесофтуеърно, иначе махането на жици е лесно. Самото ЕКУ да не търси имобилайзер за да запали колата, към това се стремяsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеняма проблеми. ако тоя маркуч виси надолу под колата, сигурно са го ползвали за обезвъздушаване и са го забравили.
Ето го въпросния маркуч,аз лично не виждам никаква логика да е там,при положение че щуцера беше затегнат.
Днес го обезвъздуших,но проблема си остава,дайте някакви идеи от какво може да е.
Трудно включва първа,иска доста голямо усилие,на задна ако не я включа с удар,хърка все едно не съм натиснал съединителя.
Тук влиза във всмукателния колектор;
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеЕто го въпросния маркуч,аз лично не виждам никаква логика да е там,при положение че щуцера беше затегнат.
Днес го обезвъздуших,но проблема си остава,дайте някакви идеи от какво може да е.
Трудно включва първа,иска доста голямо усилие,на задна ако не я включа с удар,хърка все едно не съм натиснал съединителя.
[ATTACH]92850[/ATTACH]
[ATTACH]92851[/ATTACH]
Тук влиза във всмукателния колектор;
[ATTACH]92852[/ATTACH]Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Направих я днес тази процедура,махнах маркуча и обезвъздуших системата,но пак трудно включва скоростите;
Мисля да не са сложили крив диск на съединителя,друго не ми идва на ум.
Някаква идея този маркуч защо е там?
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеНаправих я днес тази процедура,махнах маркуча и обезвъздуших системата,но пак трудно включва скоростите;
Мисля да не са сложили крив диск на съединителя,друго не ми идва на ум.
Някаква идея този маркуч защо е там?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПопринцип този мъркуч най-вероятно са го сложили като са обезваздушавали, за да не ти уливат скоростите с масло и за да го съберат, после да ти го върнат обратно в казанчето
Comment
-
Някой да има ксенон коуеги? С тези лупи 35 или 55 вата е по-добре, такъв с 1 месец или такъв с 1 година гаранция... крушки с пластмасова или метална основа? Дайте малко "свтлина" по въпроса. Предполагам зависимостта на цената от качеството е правопропорционална или пък направо квадратична?
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеНякой да има ксенон коуеги? С тези лупи 35 или 55 вата е по-добре, такъв с 1 месец или такъв с 1 година гаранция... крушки с пластмасова или метална основа? Дайте малко "свтлина" по въпроса. Предполагам зависимостта на цената от качеството е правопропорционална или пък направо квадратична?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеДругия край влиза във всмукателния колектор,по извивките изглежда че си е точно от там,или може би някъде около щуцера да се включва и да е боцнат там по грешка.Знам ли.
на тоя боксер вакумите са
- на регулатора на нарягане на бензина
- на мап сензора
- на канистъра
- тънък на гърловината на маслото
- дебел на гърловината на маслото
и това са май. провери ги всички и после ще ти кажа за скоростите
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:56 ----------
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеТочно това мъркуче е нанизано на пробката за обезвъздушаване. Трябва ти обаче още един чове, напомпва, караш го да задържи педала долу, ти отвиваш пробката, че да потече и я завиваш обратно. Тази процедура я правиш няколко пъти (докато не спре да изкарва и въздух с течността)точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениенякой пишман майстор сериозно ти е объркал вакумите. вакум маркучето трябва да е закачено от едната страна на колектора, от другата на регулатора на налягането на бензина - неговия щуцер се вижда на първата снимка най в дясно в средата.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениевиждаш че маркучето в другия край е закачено за колектора и това е оригинално вакумно маркуче. освен това източена спирачна течност НИКОГА не се връща в казанчетоAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment